KNA-logo

Koninklijk Dordrechts Mannenkoor KNA
opgericht 21 januari 1898
Van de Voorzitter                              Meer dan een eeuw zangplezier...                                       
Bestuur

KNA-logo
 Nieuws  Agenda  Dirigent  Foto's, archief  Muziek  Lid worden  Leden Info  Links
   Verhalen
Curriculum Vitae
Contact:
Fred van Os
fred.van.os@kpnmail.nl
 
Repetities op elke
 donderdagavond van
 19:30 - 22:00 u

 Schenkeldijk 8C,
 3328 LA Dordrecht.

(zie kaart)
 
Webmaster:
 fred.van.os@kpnmail.nl
 
Laatst bijgewerkt:
 
04-12-2015


View My Stats

 Portugal
Vakantie in de Algarve

 
Boek nu!

Bezoek dè korensite:

Seizoen 2015/2016
Beste Zangersvrienden,

Donderdag 27 augustus jl. was het weer zover, KNA na het zomerreces weer bij elkaar voor de eerste repetitie. Je merkte dat we er allemaal naar uitgezien hebben om weer te beginnen. En na zo’n pauze klonk het heel niet slecht, de stemmen bleken op peil en het repertoire niet te ver weggezakt. Belangrijk, want het Groot Dordrechts Korenfestival staat voor de deur. Op 19 september is het zover, het repertoire vermeld op de website moet klinken als een klok. Op 18 september ontmoeten we onze vrienden uit Linlithgow. Voor wie daar behoefte en zin aan heeft, is er een welkomst borrel.

We willen op 18 september a.s. om 5 uur bij café Restaurant Merz elkaar ontmoeten. De Schotten zullen na afloop van de borrel hun diner bij Merz hebben.

Op zaterdagochtend 19 september a.s. zullen enkele van ons, met een groep Schotten de plaatsen bekijken waar zij moeten optreden, t.w. het Museum en Augustijnenkerk.

Op zaterdag zullen we ongetwijfeld allen als publiek in het Museum zijn om daarna met het Linlithgow Rugby Male Voice Choir ons klaar te stomen voor ons eigen en gezamenlijke optreden in de Augustijnenkerk. Om de kosten van deze dag enigszins te dekken zal een programmaboekje voor € 2,00 worden aangeboden aan het publiek. Wij hopen op een succesvol gebeuren.

s Avonds zullen we in “Den Witten Haen “ aan de Groenmarkt een buffet hebben samen met de Schotten. Bijzonderheden hieromtrent zullen u in de komende weken worden uitgereikt. Houdt u in ieder geval zaterdagavond 18 september vrij om alles mee te beleven.

Als dit alles voorbij is, gaan we hard aan de slag om ons Kerstconcert op 11 december gestalte te geven. Er zijn een paar mooie stukken in te studeren en samen met solisten en pianist. De uit te spreken tekst bij de Mount of Three Lights zal worden verzorgd door een acteur van het Dordtse “Inter Amicos” U ziet het er staat heel wat te gebeuren, dus schouders eronder en veel plezier met het oefenen.

Rob Hageman
voorzitter KNA
1 september 2015

KNA Adverteerders

Wil Kerkhof
Antieke Klokken


Jan van der Elst
Vioolbouwer


Hageman Dordrecht

Google
 

StartLinks.nl